Showing posts with label Tagged. Show all posts
Showing posts with label Tagged. Show all posts

Wednesday, 25 March 2009

100 truths

Tagged by : Ting Hui and Paula :)

001. Real Name: Lim Poh Ling
002. Nickname(s): Ling ling, xiao mei, mei mei, jie jie (my mum sometime like to call me that)
003. Age: 15++
004. Horoscope: Cancer
005. Male or Female: Female
006. Elementary: PAP @ block 535 (lol, I still rmb the block)
007. Middle School: Lianhua Primary School
008. High School: Bukit View Secondary School
009. College School: aiming for Ngee Ann poly
010. Hair colour: Black
011. Long or Short: Long
012. Loud or Quiet: Both
013. Sweats or Jeans: Jeans
014. Phone or Camera: Phone
015. Health Freak: still okay
016. Drink or Smoke: Drink a bit (occasionally), not smoking
017. Do you have a crush on someone: nope
018. Eat or Drink: Both
019. Piercings: 1 on each ear
020. Tattoos: None
021. Social or Anti-Social: Social (but normally nid ppl to talk to me first. Lol...)
022. Righty or lefty: Righty
023. First piercing: 9
024. First relationship: Sec 3
025. First Best Friend: Either Qiong min or Li xia (I forget liao)
026. First Award: Forget already
027. First Kiss: Mom & Dad
028. First Pet: Fighting fish
029. First Big Vacation: Indonesia
030. First Love At First Sight: Nope
031. First Big Birthday: One month old
032. First Surgery: none
033. First sport you joined: badminton
034. Orange or Apple juice: Apple
035. Rock or Rap: Rock
036. Country or Screamo: Country
037. NSYNC or Backstreet boys: Backstreet Boys
038. Britney Spears or Christina Aguilera: Britney Spears
039. Night or Day: Night
040. Sun or Moon: Moon
041. TV or Internet: TV
042. Playstation or xbox: X-box
043. Kiss or hug: hug
044. Iguana or turtle: Turtle
045. Spider or bee: none (I'm scare of both)
046. Fall or spring: Spring
047. Limewire or iTunes: iTunes
048. Soccer or baseball: Soccer
049. Eating: Apple
050. Drinking: Green tea
051. Excitement level: Depend
052. I’m about to: watch tv after doing this quiz
053. Listening to: Fung & Linda songs :)
054. Plan for today: rest
055. Waiting for: Linda to come SG again & Hong Kong trip
056. Energy Level: midium
057. Thinking of someone: No
058. Want kids?: Yes
059. Want to get married?: Yes
060. When?: Not later than 27 (because I plan to give birth only after 3 years from the age that I married)
061. How many kids do you want: 2. 1 girl & 1 boy
062. Any name on the mind: Not yet
063. What did you want to be when you were little: Teacher
064. Careers in mind: Something to do with finance
065. Mellow future or wild: both
066. Something you would never try: Anything that I'm afraid
067. When do you want to die: Dunno
068. Lips or Eyes: Eyes
069. Romantic or Funny?: Both
070. Shorter or Taller?: Taller
071. Protective or Caring?: Both
072. Romantic or Spontaneous?: Romantic
073. Nice Stomach or Nice Arms?: Hmm... Arm
074. Sensitive or Loud?: Both
075. Hook-up or Relationship?: Relationship
076. Trouble Maker or Hesitant?: None
077. Muscular or normal: Normal
078. Kissed a stranger: No
079. Broken a bone: No
080. Lost glasses or contacts: No (not wearing any)
081. Ran away from home: No
082. Held a gun/knife for self defence: No
083. Killed somebody: No
084. Broken some one’s heart: Yes
085. Had your heart broken: Nope
086. Been arrested: No
087. Cried when someone died: Of course
088. Liked a friend more than a friend: Yes (treat them like my sisters)
089. Do you believe in yourself: Yes
090. Miracles: Yes
091. Love at first sight: Yes
092. Heaven: Not really
093. Santa Claus: Yes
094. Tooth Fairy: No
095. Kiss in the first date: Of course not
096. Angels: Yes
097. Is there 1 person you want to be with right now?: Yeah
098. Are you seriously happy with where you’re in life now?: Yes. Have to cherish wat we have.
099. Do you believe in God?: Yes
100. Post as 100 truths and tag 10 people.Tagged :

1) Hannah
2) Jessica
3) Hsieh Hui
4) Angela
5) Qiong Min
6) Michelle
7) Choon Hui
8) Grace Lim
9) Grace Kwek
10) Amanda

Friday, 6 June 2008

Tagged

Tagged by : Li xia

1)If your Lover betrayed you, what would your reaction be?
Ans: Break up with him

2)If you can have a Dream to come true, what would it be?
Ans: Meet my favourite TVB artist

3)What will your dream wedding to be like?
Ans: Romantic and unforgettable

4)What do you love most about being in school?
Ans: Study together with my friends

5)What's your ideal lover like?
Ans: Must be tall,good looking,filial to parents.

6)Would you study hard or play hard?
Ans: Both

7)How long do you intend to wait for someone you really love?
Ans: Depend

8)If the person you secretly liked is already attached , what would you do?
Ans: Give them my blessing

9)Is there anything that made you unhappy these days?
Ans: Nope

10)Do you believe in love eternity?
Ans: Yup

11)What qualities do you think you should have if you're a leader?
Ans: Positive,listen to others,participate enthusiastically in activity,encourage others,lend helping hand to others,able to lead the team,work together with others.

12)Who are currently most important people to you?
Ans: Family & friends

13)What do you hate the most?
Ans: Betrayer,ppl that never keep their promise,back stabber

14)In 3 words,describe your now self.
Ans: Playful,hopeful,cheerful

15)What's the first thing you do every morning?
Ans: Get out from bed

16)Would you give all in a relationship?
Ans: Depend ( I don't wanna get hurt )

17)If you fall in love with two person simultaneously, who would you pick?
Ans: The one that is good to me.

18)What type of friendship do you like?
Ans: Everlasting

19)What is your favourites past time hobby?
Ans: Watch TV

20)What type of friends do you dislike?
Ans: Betrayer,back stabber

8 ppl to be tagged: Ting hui,Paula,Nabilah,Sean,Vanessa,Michelle,Elaina & Wan xin


*Copy paste the tagged to your blog*